Voorstellingen

VANAF MAART 2016:
Jolien is 10 jaar en heeft vandaag haar eerste zeilwedstrijd. Ze zit nog niet zo lang op zeilles en vindt de zeilwedstrijd daarom erg spannend. Er gaat van alles door haar hoofd: “Weet ik wel uit welke hoek de wind waait en hoe moet ik goed een boei ronden?” Ze droomt er zelfs over en weet dat in een zeilwedstrijd niet alles voor de wind gaat.
Toch voelt Jolien zich als een vis in het water. Ze heeft goed opgelet tijdens de zeiltrainingen en ze gaat uiteraard voor een eerste plek. Zal ze ondanks de spanningen haar hoofd boven water kunnen houden? Want wat als de wind uit een andere hoek komt? Of nog erger: Wat als Jolien de boot mist? Help haar mee de finishlijn te halen en laat je verrassen door deze interactieve familievoorstelling vol grappige en onverwachte gebeurtenissen!
Voor vragen en/of boekingen kunt u hier contact met mij opnemen.

  Theaterwerkplaats KapKast werkt samen met De Flamingo en vormen sinds april 2015 ‘Theater Lá!’

  “Ik leerde Ellen Kooijman kennen tijdens de studie Docent Theater in Leeuwarden. Tijdens deze studie hebben wij veel samen gewerkt en deze samenwerking beviel ontzettend goed. Wij hebben allebei een passie voor theater (in het onderwijs) en acteren. Om deze reden besloten wij samen een theatergroep op te zetten met als doel kindertheatervoorstellingen te ontwikkelen en te spelen”.

  ‘Spoor’
  Spoor is een interactieve theatervoorstelling voor kinderen van 4 t/m 10 jaar.
  Carla en Harma zijn totaal verschillend, maar hebben één ding gemeen: ze zoeken naar een monster en hebben daar hulp bij nodig! Maar wat weten ze eigenlijk van het monster? Ze hebben een spoor gevonden, maar ze hebben het monster helemaal niet in het echt gezien! Is er wel een monster? En als het spoor niet van het monster is, van wie is het dan?

   Voor vragen en/of boekingen kunt u hier contact met ons opnemen.